Bug Stomp

Upgrades and changes sometimes have unpredictable results, so post your bugs and glitches in here and I'll get out my trusty wrench and get to fixin'!

8476 - 8491 of 8491


NEW 1 month ago #8476

i just remembered i had to tell her i was male.


NEW 1 month ago #8477

Anyone else experiencing a "Database Error: There was an issue with a database query." when trying to create a new plugin?


NEW 1 month ago #8478

Is there a limit to how many plugins you can create? I'm having this issue on my main where I'm getting the Database error, but on this second one.. on this one I'm able to make plugins still.


NEW 1 month ago #8479

It looks like my main is able to create 'shared plugins' but I get this database error if I make it a 'private plugin'. So I'm guessing there must be a limit on the number of private plugins you can have?


NEW 1 month ago #8480

you need to put p: in front of the plugin name in order to make plugin.


NEW 1 month ago #8481

Thanks @Bob but I just realized why I was getting that error. I was trying to give it the same name as another plugin I already made and hadn't noticed.


NEW 1 month ago #8482

So, working offline, and the following AIScript fails to import, specifically on the third year part:
<?PF if (mem-costumeType) is not "first year"; if (mem-costumeType) is not "second year"; if (mem-costumeType) is not "third year"; if (mem-costumeType) is not "fourth year" ?>

Can anyone help explain why this isn't importing? It throws errors regardless of escaping the quotation marks. I've tried copy/paste from the second year part. If I remove the third year part it works fine, moving onto the next instance of third year. I've uploaded almost the same thing before and it's not thrown a wobbly.

EDIT: I'm an idiot. It was throwing a wobbly on a different, later line with a misformat that didn't show up on control-f - I wish that the importing told you the line number. Or what the response was.


NEW 2 weeks ago #8483

Using "/)////(\" will cause a error if a bot has it in their response to a user~ Used to not be a issue, triggers n' works fine in debug mode~ ^-^


NEW 2 weeks ago #8484

lilaith x the scripts do not work for some people


NEW 2 weeks ago #8485

is oxygen breathable is not triggering a response for the lilaith x chatbot


NEW 1 week ago #8486

the single word breathable as a keyphrase does not trigger response for lilaith x.


NEW 5 days ago #8487

for some reason typing goes to sleep only works for me.
when i type it into one of my chatbots.
what is causing that?


NEW 5 days ago #8488

Bobstack, a seek only firing for you and not others implies it's related to memories not set, in my experience, though could be something with happiness. Does your go to sleep seek/KP/response have any memories referenced in the aiscript or the text? Are all of those initialized or certainly set beforehand? I had something similar when I botched initialization of memories due to working offline (why the flip that line has to have no escape characters, but they can be used - and I'm sure at one point had to be - elsewhere is a mystery).


NEW 5 days ago #8489

i found out that i had set the responses for a certain time.
so i added more responses to be triggered to the times i did not have responses for.


NEW 1 day ago #8490

my scripts for storing long term memories have stopped working.
one of them for the settings is default "blank" as "goodbye"
it is used to change the introductory saying to a different saying.


NEW 2 hours ago #8491

for hello urt the succubus chatbot says i have too many gotos in a row



(Log in or create an account to post messages.)

LOG IN
Forgot your password?
CREATE ACCOUNT
Create a free account to be able to make your own AI chatbots, post in forums, and chat with other botmasters.

Create Account

» More new posts: Seasons