- Bug Stomp -
Upgrades and changes sometimes have unpredictable results, so post your bugs and glitches in here and I'll get out my trusty wrench and get to fixin'!

Message # Last Messages


Posts 8129 - 8144 of 8144 Prev


NEW

Wed 3:25 PM June 8, 2016 Message: 8129
@hollisticillusion:bots will use xnone if it's been under 6 hours since their last chat with a user. Did you notice that?

NEW

Sun 6:19 AM June 12, 2016 Message: 8130
@it seems that my bot will use xnone no matter what , i tried using proxies , even TOR , and speaking to other bots but they all initiate conversation with xnone.
No xinitiate at all and in my case memories do not work.

NEW

Sun 9:05 PM July 10, 2016 Message: 8131
I created a 2nd bot named Google Brain. He is nowhere to be found if I log in as guest. The only way I even know it exists is because it is in my profile. However, if I try to access its profile, it is not found. I cannot edit it, and no one can see my bot but me.

NEW

Sat 4:30 AM August 20, 2016 Message: 8132
I put choose it all good now I cant talk to any of my bots. I hate bugs and glitches I always get bugs and glitches it's annoying.

NEW

Fri 2:39 PM September 2, 2016 Message: 8133
Hi, I am having two really annoying problems.

1. I can not edit keyphrases in language centre. If I click 'edit', the page just keeps loading and loading and I can't click anything. It pretty much freezes.

2. Transcripts between me and other bots, and between my bot and other users, don't seem to be appearing in transcripts. Sometimes, if I try to refresh the transcripts page, it says "error: request failed" or something.

Both these things are making it difficult to improve my bot. What is the issue?

NEW

Fri 2:49 PM September 2, 2016 Message: 8134
Language center works for me, no problem loading the page after clicking Edit.

It seems the Transcripts pages get updated after every so many minutes/hours. I go back 1 transcript and then click "Today", today's transcript will be loaded and you will be able to read the newest transcripts.

On the error, wait a little longer for the back ground process to complete, it is trying to retrieve data but is not finished yet.

NEW

Mon 5:40 PM September 26, 2016 Message: 8135
I'm having the same issue as breakherlegs I think. Website is freezing up/not working right.

Did bot workshop stop working for anybody else in the last day for anyone else? Tried 4 different browsers can't write new keyphrases or responses, sometimes a script kills the page.

NEW

Thu 6:15 PM October 6, 2016 Message: 8136
I was thinking I started having issues around the time I reinstalled my OS. But I know it was working a little after I did that.

Screenshots since nobody is responding: http://imgur.com/a/BIkjT

Is there something I need to install for the site to function properly? I've tried 5 different browsers so far.

NEW

Fri 5:35 AM October 7, 2016 Message: 8137
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!11!!! JSGDJHGVSFGJHESDVFKDSF'\

I want to work on my bot someone please help me.

NEW

Tue 5:23 PM October 11, 2016 Message: 8138
I'm brand new and I can't chat with my bot. Something is wrong with the settings. I have my profile settings to It's All Good but when I try to chat it says my bot has settings that I have blocked

NEW

Wed 3:34 PM October 12, 2016 Message: 8139
@Martha I'm new too but a couple of things off the top of my head. Under those same settings, but higher up on the page, do you have the boxes checked for "chats initiated by users" and "chats initiated by bots"? These seem to be for others initiating chats with you, so is not likely your issue. Also, under you bots settings, is the bot in "hybernation". If so, maybe unchecking this box will help.

NEW

Mon 1:00 PM November 21, 2016 Message: 8140
Has anyone else noticed problems with ^ and $ no longer working? I'm starting to see seeks and other things fail because of it. And removing them leads to a lot of silly responses.

NEW

Mon 5:17 PM November 21, 2016 Message: 8141
@ Nathan S : with my bot it works. Except just for a couple of words in which i used ^ and $
Have you checked them all?

NEW

Mon 5:30 PM November 21, 2016 Message: 8142
I believe so, after playing around with it some I discovered that using raw can be used as a substitute, so it's all good.

I dunno, I get really paranoid that one day my bot is going to break down and cease functioning properly. So I tend to freak out when things stop working lol. I've put way too much work into this.

NEW

Sat 1:16 PM January 21, 2017 Message: 8143
has anyone else been having problems with transcripts not showing up? i made Baron Von Evil yesterday and it says it's talked with 24 people, but i'm only getting about 5 transcripts

NEW

Tue 12:51 PM January 24, 2017 Message: 8144
Tessy won't work properly keep getting goto errors.



(Log in or create an account to post messages.)

LOG IN
Forgot your password?
or
CREATE ACCOUNT
Create a free account to be able to make your own AI chatbots, post in forums, and chat with other botmasters.

Create Account
Next forum with new posts: Seasons